8432
8426 8427 8428 8429 8430 8431

Vytvořte ve svém domově novou atmosféru s tímto inovativním podpultovým vypínačem, který je ideální pro ovládání LED osvětlení. Pomocí pokročilé kapacitní technologie tento spínač reaguje na dotyk přes povrch o tloušťce až 38 mm , což zajišťuje pohodlné a bezproblémové ovládání světla.

Kapacitní technologie: Tento jedinečný spínač využívá principu změny kapacity k detekci dotyku, čímž eliminuje potřebu mechanického tlaku. To znamená, že osvětlení můžete ovládat lehkým dotykem, aniž byste museli stisknout jakékoli tlačítko.

Kompatibilita s LED osvětlením: Tento spínač, speciálně navržený pro práci s LED osvětlením, poskytuje plynulé ovládání světla bez blikání.

Univerzální montáž: Díky schopnosti pracovat na různých povrchech až do tloušťky 38 mm můžete tento spínač namontovat na různá místa, od kuchyňských desek po kancelářský nábytek.

Elegantní design: Díky minimalistickému a elegantnímu designu se tento vypínač dokonale hodí do každého stylu interiéru a dodává mu nádech modernosti a funkčnosti.

Originální způsob montáže pod pult dělá spínač diskrétním a nevyžaduje žádné zásahy do nábytku!

Cena: 274 Kč  s DPH 226 Kč  bez DPH

Množství: ks

Dostupnost:
1 - 5 dní

Kód zboží:
025-WYL-WP-BI-02

Soubory